Accessibility Tools

Δελτίο Τύπου

Εκπαιδευτικό σεμινάριο των πρωτοετών Τεχνικών Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρας (απογευματινό).

Εισηγητής ο κος Σωτ.Μπαμπαγιούρης πρόεδρος της LOCAL FOODS EXPERTS που ασχολείται με θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης και τον σχεδιασμό και υλοποίηση σχεδίων αειφορικής ανάπτυξης επιχειρήσεων (παραγωγή τοπικών τροφίμων, ανάπτυξη αειφορικού τουρισμού και δημιουργία διεθνών εμπορικών συναλλαγών).

Ευχαριστούμε θερμά τον κο Μπαμπαγιούρη για την εισήγησή του με θέμα " Η κρυφή πλευρά της τροφής μας | Οι ασθένειες που καταναλώνουμε", στους σπουδαστές μας!

Συζητήσαμε για:

1.Τη σημαντικότητα της Προέλευσης των 1ων υλών στη Γαστρονομία,

2.Τον Τρόπο παραγωγής της Τροφής,

3.Τη σχέση της παραγωγής της Τροφής με την κλιματική αλλαγή, την ανθεκτικότητα των οικοσυστημάτων και των τοπικών Κοινωνιών.

Προσεγγίσαμε:

1.Το ρόλο της Τροφής ως 2η αιτίας επιλογής του Προορισμού

2.Τον επαναπροσδιορισμό της Γαστρονομίας μέσα από την οπτική του Βιώσιμου Διατροφικού Προορισμού και τις προκλήσεις της Βιώσιμης Φιλοξενίας

Ήταν εντυπωσιακό!

Εισηγητής : Σωτήρης Μπαμπαγιούρης

-  Φωτογραφικό αρχείο