Κινητικότητα Εκπαιδευομένων και Προσωπικού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στον Τουρισμό –ΚΕΠΕΚΤ ΙΙ στα πλαίσια του ERASMUS+

Με το 10922/5.6.2019 έγγραφο της Γ.Γ. Τουρισμού απευθείνεται πρόσκληση για συμμετοχή στο Πρόγραμμα «Κινητικότητα Εκπαιδευομένων και Προσωπικού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στον Τουρισμό –ΚΕΠΕΚΤ ΙΙ» στα πλαίσια του ERASMUS+" δέκα (10) πρόσφατα αποφοίτων ΙΕΚ του Υπουργείου Τουρισμού σε τουριστικές και επισιτιστικές επιχειρήσεις της Ισπανίας.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν την συνημμένη αίτηση συμμετοχής από 6.6.2019 μέχρι και 12.6.2019 ηλεκτρονικά ως ακολούθως: 
Για τους αποφοίτους των  ΙΕΚ Αναβύσσου, Ναυπλίου, Ρόδου και Ηρακλείου, στο ΙΕΚ Αναβύσσου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , υπόψη κ.  Κακλέα Ζαχαρίας,και Για τους αποφοίτους των  ΙΕΚ Θεσσαλονίκης, Κερκύρας, Γαλαξιδίου και Αλεξανδρούπολης στο ΙΕΚ Θεσσαλονίκης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , υπόψη κ. Τούμπα Λάμπρου.
Για την διευκόλυνση της υλοποίησης του προγράμματος, η αίτηση κοινοποιείται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) της συντονίστριας του ERASMUS+ κ. Χριστίνας Σπηλιώτη, ΙΝΕ ΓΣΕΕ, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Πρότυπο Αίτησης 

Πρόγραμμα Κινητικότητα